top of page

Automobilska industrija

Uvek spremni za nove izazove

Spremni smo da odgovorimo na najzahtevnija očekivanja. Uz poštovanje rokova sa upotrebom tehnologija poslednje generacije i tehničkim rešenjima isporučujemo proizvode visokog kvaliteta.

Sa klijentima smo u svakodnevnoj komunikaciji i uvek na raspolaganju. Verujemo da kada imamo otvorenu komunikaciju gradimo i partnerski odnos. Kreiramo rešenja za vas na osnovu zahteva, uzoraka i 3D modela proizvoda.

IMG_6815.JPG
IMG-660431349fd8c81fb8128131d6f9b8cb-V.jpg

Naš fokus u oblasti automobilske industrije je izrada rešenja, mašina i ispitnih stanica za automatizovane procese proizvodnje tehnologijama poslednje generacije u skladu sa trendovima industrije 4.0.

Celokupni ciklus razvoja do isporuke završavate kod nas: od tehničkog zahteva, razrade ideje, testiranja, dizajna, konstruisanja, montaže i puštanja u rad.

U fazi ugovaranja poslova koristimo Machine vision laboratoriju, a u fazi izrade projekta koristimo opremu i robote za preliminarne testove.

Od ranih do kasnih faza projekta koristimo CAD, CAM rešenja, 3D štampu, CNC tehnologiju izrade delova i prototipe, 3D skeniranje, machine vision systeme, robote, QR kod štampače i čitače.

 

Naša rešenja i mašine su usaglašene sa standardima i poseduju Evropski CE znak i srpski 3A znak.

Poslujemo u skladu sa ISO standardom 9001:2015.

779 CONTITECH - Pressure tester 2x4 line.png
1029 - Robotska stanica za vizuelnu inspekciju.png
bottom of page