top of page
  • Writer's pictureIvan Marinovic

Inženjerski perpetuum mobile

Za istinske inženjere mi smo pravo mesto za započinjanje ili nastavak karijere, bez obzira na završeno školovanje ili ako je školovanje još u toku.


Zašto?


Zato što istinski inženjeri rade sa visokim interesovanjem i zadovoljavanjem sopstvene znatiželje koja čuči u svakom od njih, a kod nas se svaki novi projekat posmatra ne kao problem već kao novi karijerni izazov, novu prepreku koju treba savladati u maratonskoj trci..



Pronalaženjem rešenja za projekat postižemo ispunjenje potreba naručilaca/kupaca i u tome težimo da budemo što efikasniji - da isporučimo rešenje u dogovorenom roku i u traženom nivou kvaliteta čime savladamo sve nastale izazove. Godine stečenog iskustva koje su iza nas, učinile su nas sposobnim da se izborimo sa svim tim izazovima, pa tako, danas smo sposobni i da uradimo projekte koji uključuju najnovije tehnologije kao što su machine vision i robotske aplikacije.


Slobodno možemo reći da nas inženjerski perpetuum mobile i posle hiljaditog projekta i dalje pokreće sa jednakim entuzijazmom kada pristupamo svakom novom projektu.


64 views0 comments
bottom of page